Bemanning

Vi finner den rette medarbeideren

Fleksi Bemanning as finner medarbeidere etter dine behov. Vi er opptatt av å levere best mulig service til alle dem vi jobber med.

Vi tar stresset ut av prosessen med å finne kvalifiserte kandidater og sammen finner vi en løsning som passer for deg. Vår kunnskap og erfaring gjør at vi forstår våre kunder. Vår database er full av dyktige kandidater og vi har et stort nettverk å trekke i når klientforespørsler skal oppfylles. Medarbeidere i fleksi bemanning as er ansatt og lønnet etter gjeldende lover og regler.

Finn ut hvordan Fleksi kan gjøre din arbeidsstokk mer fleksibel og rekrutterings prosessen enklere.

Vil du registrere din CV hos oss, klikk HER

Bygget på kunnskap

Våre ansatte har lang erfaring og de rette kvalifikasjonene for å gjøre en best mulig jobb. Vi leverer kvalifisert personell klare til å ta fatt på jobb innenfor alle byggfag.

Full av energi

Elektrisiteten er en viktig del av vår hverdag og må fungere til enhver tid. Fleksi leverer kvalifisert personell med motivasjon og energi, som vet hva som kreves.

Riktig skrudd sammen

Hva må til for at et byggverk ikke skal rase sammen? Hvordan virker en maskin? Fleksi leverer kvalifiserte håndverkere innenfor verftsindustri, modifikasjon og klassing.

Sjynt å kjøra buss

Fleksi leverer profesjonelle yrkessjåfører til Boreal Transport. Vi vet at kollektivbransjen trenger flere sjåfører. Ta kontakt og finn ut hvordan Fleksi kan hjelpe din bedrift.