Fleksi Rekruttering

Fleksi Rekruttering

Fleksi tilbyr også profesjonell og effektiv rekruttering til faste stillinger. Vi har erfaring med samarbeid med industri, oljeservice, bygg & anlegg, IT og salgsbransjen.

Lang ledererfaring innen flere bransjer gjør at våre rekrutterere har meget god innsikt i forretningsdrift og HR. Vi tilbyr derfor effektive og tilpassede rekrutteringsløsninger til hver enkelt kunde.

Maskineringsbedriften Wepco og Byggmester B.O.B er blant dem som har brukt oss. Her er hva de sier om å la Fleksi kjøre rekrutteringsprosessen:

Wepco AS

Vi er veldig fornøyd med den hjelp vi har fått av Fleksi til rekruttering av CNC-Operatører. Vi har møtt en rekrutterer med industriell ledererfaring som har klart å sette seg inn i vår bedrifts organisasjon og utfordringer. Wepco har blitt presentert på en god måte til kandidater vi gjerne vil skal begynne hos oss.

Samtidig er vi imponert over Fleksi’s evne til å finne gode kandidater i det som må være et stort nettverk og riktig bruk av searchmetoder. Og ikke minst merker vi oss at Fleksi bruker sosiale medier og micro-target annonsering på Facebook og google som vi ikke har opplevd før. Faktisk kommer Fleksi også med gode innspill utover rekruttering, som vi også tar med oss videre

Jon Arne Ramsland
Administrerende Direktør
Wepco AS

Byggmester B.O.B

Fleksi har gjennomført en meget god rekrutteringprosess for oss og vi er veldig fornøyd med arbeidet som er gjort. Vi har opplevd et personlig engasjement og en god oppfølging og kommunikasjon gjennom hele samarbeidet. Fleksi brukte god tid på å sette seg inn i de forhold som var viktige for oss fremover. Dette så vi fikk direkte følger for hvem Fleksi tilnærmet seg og til slutt valgte å presentere til oss.

Fleksi har en god bransjeforståelse og møter oss med rekrutterere som har lang ledererfaring og dermed blir gode sparringpartnere. Vi fikk gode innspill og råd, som vi setter veldig pris på. Fleksi har et moderne og effektivt markedsføringsopplegg.

De bruker sosiale medier meget aktivt, noe som ikke bare har vist seg effektivt, men det har også gjort at vi har klart å holde kostnadene relativt lave. Bruk av Fleksi har vært smertefritt og ryddig og vi har hatt en god følelse i hele prosessen.

Morten Birkedal
Daglig Leder
Byggmester B.O.B
Vil du registrere din CV hos oss, klikk HER